Lanzamos oficialmente el Maker Challenge Sant Cugat 2017

2017
by Ana Lopez
  • 170614-presentacio-maker-challenge
Esta semana hemos hecho la rueda de prensa del Maker Challenge en el Ayuntamiento de Sant Cugat junto con nuestros socios del FabLab. El Maker Challenge es un concurso de emprendimiento y fabricación digital para jóvenes de 13 a 17 años que tendrá lugar del 30/9 al 27/10, aquí algunos de los artículos publicados:

Sant Cugat impulsa un concurs d’emprenedoria i fabricació digital per a adolescents

Sant Cugat acollirà a partir del 30 de setembre una nova trobada-concurs per a fomentar la creativitat i la fabricació digital entre adolescents d’entre 13 i 17 anys. Es tracta de Maker Challenge, una iniciativa impulsada per l’Ajuntament, el FABLab i Creator Street i que convida a nois i noies a detectar problemes de la vida real i crear solucions a través de les eines de fabricació digital com poden ser les… (leer más)

Sant Cugat acollirà aquesta tardor el concurs per a emprenedors adolescents Maker Challenge

a estan obertes les inscripcions per participar al primer concurs Maker Challenge de Sant Cugat, que tindrà lloc entre el 30 de setembre i 27 d’octubre amb la cloenda al Teatre-Auditori. Es tracta d’una activitat extraescolar per a nens i nenes d’entre 13 i 17 anys que treballaran en equips de quatre en un projecte de fabricació digital relacionat amb la salut i el benestar, el tema delBeBusiness d’enguany. La iniciativa està organitzada per les empreses Creator Street i FABLaB i per l’Ajuntament. La participació té un preu de 140 euros per les 20… (leer más)

About

Ana is a designer passionated about creativity and design thinking. At Creator Street, she loves moderating creative sessions to make students think out of the box. She is curious about technology and how it affects society.